Over ons

TDC Crafts

The Dutch Christmas

It’s the Most Wonderful Time of the year

Voor mij en velen is kerstmis ‘The most wonderful time of the year’. Mooi gedecoreerde kerstbomen met speciale decoraties, lampjes en glitter, om je huis in een heerlijke kerststemming te brengen.En dit geld dus voor mij net zo.  En vooral de Amerikaanse manier van decoreren is geweldig. Maar ook totaal anders dan wij kennen. Met verschillende over  de top thema’s zoals oa, Candyland Trees, Whoville Trees en Peppermint Trees.

Omdat deze decoraties in deze stijl niet in Nederland te vinden zijn, ben ik deze zelf gaan maken. Stekers zoals deze heten. En in Amerika heten deze oa picks, sprays en sticks. Die steek je in de boom om deze extra vol te laten lijken en om meer volume te geven. Dit afgewisseld met grote ornamenten en ribbons,  kan je de kerstboom erg vol doen laten lijken, en een net zo over the top kerstboom maken zoals je in Amerika vaak ziet op filmpjes. Gebruik je kerstboom als canvas, en vul deze helemaal op.

Het bleek dat vele anderen deze decoraties ook geweldig vonden en mij  vroegen of deze besteld kunnen worden. En zo maak ik mooie grote ornamenten die een kerstboom net dat iets extra geven. Ik richt mij vooral op traditionele Peppermint trees en Candyland. Kleurrijk en zoet. Geen standaard piek maar Treetoppers, geen slingers, maar ribbons. Geen kerstballen maar picks en sprays en oversized ornamenten. Alle producten zijn mooi, en van groot formaat. Een aantal  producten kan je zelfs buigen  zodat je zelf de mooiste vorm kan geven aan je decoratie.

En natuurlijk zijn deze mooie decoraties ook super geschikt voor andere mogelijkheden zoals het maken van kransen, of losse decoraties. Je schuift de steker er gewoon in en vormt die geheel naar wens. Ik ben constant bezig met het maken van nieuwe  sfeervolle producten, en er zullen dan ook nog vele nieuwe decoraties toegevoegd worden.